Eten en Drinken 
Home Recepten Startpagina Vakantienet Zoekpagina
this page in English

Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Dit geldt ook voor het eten en drinken. Midden in de nacht even een T-Bone of een hamburger verorberen is altijd mogelijk. Of in de supermarkt een brood, melk en beleg halen om zelf wat te maken.

Florida heeft een 24 uur economie dus verhongeren zal je niet.

Populair zijn de fastfood ketens zoals McDonalds, Burger King, Wendys, en Hardee's (allen hamburgers), Taco Bell (Mexicaans), Subway (heerlijke sandwiches), Kentucky Fried Chicken (kip) en nog vele anderen.

Voor iedere portemonnee is er wel iets. Populair zijn ook de zogenoemde Family restaurants.
Een lekker ontbijtje of nog wat eten om drie uur in de nacht doe je bij Dennys.
Onze favoriet is Mario's langs de 92 west richting Auburndale (vanaf Dundee) Heerlijke complete maaltijd voor nog geen vijf dollar. De laatste keer hebben we hier met zes personen gegeten en moesten 36 dollar afrekenen (inclusief drinken)

 

En niet te vergeten de buffet restaurants zoals Ponderosa, hier bestel je bij binnenkomst je hoofdmaaltijd (vlees, kip of garnalen) en binnen kun je dan van het buffet eten wat je maar wilt. Er is soep, spaghetti met meatballs, diverse kipproducten, taco's, salade en een toetjesbar waar je alleen maar van kunt dromen.

Ons favoriete buffet restaurant is Golden Corral. Zoveel eten als je wilt voor een dollar of 12 en met de coupons die je in elk coupon boekje vindt ben je met je drinken voor nog geen 11 dollar klaar.

Heerlijk eten kunt u ook bij Chili's, mexicaans, steak etc. Neem hier vooral vooraf de beroemde Blossom Onion. Deze kunt u het beste met zijn tweeen of meer personen vooraf eten want het is anders een complete maaltijd.

 
 


Adverteren via Kliks.nl
Adverteren via Kliks.nl

connecting the world
Je vindt ons simpel en snel bij Surfline.nl