Mobiel bellen in Amerika 
Home Goedkoop bellen Youfone Startpagina Vakantienet Zoekpaginathis page in English

Goedkoop bellen vanuit Florida.

Mobiel bellen in Amerika kan behoorlijk in de papieren lopen als je met je mobiel uit Nederland belt. Wat mij een idee leek was een mobieltje kopen in Amerika.
Er is op het mobiele telefoon gebied erg veel keuze maar het produkt is wel anders als in nederland.

Zo betaald in Nederland de beller (In ieder geval tot de grens). In Amerika betaal je beiden. Je hebt daar airtime wat dus inhoudt dat je teller gaat lopen op het moment dat je op het groene hoorntje drukt en verbinding hebt met een mobiel.

Ik had van een collega een mobiel van Virgin. (prepaid) Als je gebeld werd was het 10 cent per minuut en als je ging bellen dan kostte het je vijf en twintig cent per minuut om mobiel te bellen

Er zijn inmiddels een flink aantal aanbieders die een soort prepaid aanbieden. Je beltegoed is alleen niet onbeperkt houdbaar omdat er buiten het aantal minuten ook een aantal dagen of maanden aan gekoppeld is.

Voor dit soort kaarten moet je ook een mobiele telefoon hebben die er geschikt voor is.

Om voordelig vanaf een vaste telefoon vanuit Amerika naar een mobiele telefoon te bellen kun je het beste de kaart van Cloncom gebruiken. (zie korte uitleg hieronder). Voor een uitgebreide uitleg ga je naar de Goedkoop bellen pagina

Ga naar de pagina van Cloncom en zoek daar op bellen vanuit de usa-continental naar the netherlands, klik op search now. Op de volgende pagina aangekomen selecteer je daar de kaart van usa connect (groene kaart) Je kunt met local access (lokaal) bellen voor 2,5 cent per minuut of met Toll free access (gratis telefoonnummer) bellen voor 2,8 cent per minuut. Naar een mobiel bellen in Nederland kost je 32 dollarcent per minuut. Bestel een kaart van 60 dollar zodat je niet zonder beltegoed komt. (dit is natuurlijk ook afhankelijk van je belgedrag, advies is een gemiddelde)

In de meeste Hotels kun je gratis lokaal bellen of met een 1-800 nummer (Toll free access).

Wat ik zelf een goede keus vindt is een mobiel van Tracfone. Met een mobiel van Tracfone kun je in heel amerika terecht.

Onze kennismaking was een mobiel die we kochten bij www.walmart.com voor 10 dollar waar we toen ook nog een giftcard van 10 dollar bij kregen.
 

De telefoon was dus in feite voor niets. Inclusief voor de 10 dollar waren 20 units om te bellen.

Het voordeel van een mobiel van Tracfone is dat je dus een Amerikaans telefoon nummer krijgt. Voor de mobiel heeft men geen 06 nummer maar krijg je als het ware een normaal lokaal telefoonnummer.

Je kennissen, vrienden en familie kunnen je dan bellen voor een normaal tarief en als ze dan ook nog bellen in Nederland via Telediscount dan doe je ze een echt plezier.

Kort samengevat; voordelig mobiel gebeld worden doe je in Amerika met een mobiel van Tracfone. Je kunt dan onderweg ook bellen met een vaste telefoon in Nederland voor hetzelfde tarief als waarmee je in Amerika mobiel belt.

Voordelig bellen naar een vaste telefoon of een mobiel in Nederland doe je met de telefoonkaart van Cloncom.

Meer mobiel bellen vindt je bij Surfline en bij het mobiel bellen portaal.

From:
To:

Adverteren via Kliks.nl
Kliks.nl
International calling card search (Recommended!)
From:
To: