Florida vakantie planning 


Great American Sale 30% off hotel (120x90)


Welkom op de vakantieplanning pagina met tips voor het boeken van je vakantie.

Een vakantie naar florida of amerika regel je het beste zelf via het internet. Boek zelf je ticket en huurauto.

Allereerst je reisverzekering. Afhankelijk van het aantal keren dat je reist kies je voor een doorlopende of een eenmalige reisverzekering. Kijk voor een online berekening bij De Nationale reisverzekering.

Vliegtickets boek je zelf via het internet. Vergelijk de prijzen gerust bij een aantal sites. Er kan best wel iets verschil zitten in de ticket prijzen maar over het algemeen ontlopen ze elkaar niet veel. Goede sites zijn bijvoorbeeld Best TicketsVliegtickets.nlVliegwinkel.nl en Cheaptickets.nl
Als je online je ticket boekt krijg je per email je E-ticket gestuurd. Deze print je uit en lever je in bij de incheckbalie. Je kunt ook kiezen om hem per post op te laten sturen.

Je auto boek je het goedkoopst rechtstreeks bij Alamo - Wereldwijde autoverhuur

Tip! Als je een auto boekt bij Alamo neem dan het Alamo Gold pakket. Je hoeft dan ter plaatse niets meer te betalen. In het Gold pakket zit een volle tank benzine, tot drie extra bestuurders en alle verzekeringen en belastingen. Als je ter plaatse de extra verzekeringen, belastingen en extra bestuurders betaald kost het je minimaal honderd dollar per week extra. De auto kun je dan ook met een lege tank inleveren. Als je geboekt hebt bij Alamo krijg je binnnen 24 uur je voucher opgestuurd. Vergeet deze niet uit te printen en mee te nemen.

Bedenk voor dat je je auto boekt wat je gaat doen in Amerika of Florida. Als je veel gaat rondtrekken en veel verschillende hotels aandoet onderweg neem dan niet een te kleine auto. De autos in Amerika zijn de laatste jaren ook wat kleiner geworden in verband met de hoge benzine prijzen.

Als je alleen reist of met zijn tweetjes hoef je niet de grootste te nemen want dan kun je wat bagage kwijt op de achterbank. Met meer dan twee personen zit je al gauw met bagage op schoot. Dat is voor een uurtje niet erg maar als je langer in de auto zit niet erg comfortabel.
Heb je een huis gehuurd en reis je met zijn tweetjes dan volstaat een compact omdat je alleen je bagage op de heen en terugreis naar het vliegveld in je auto hebt. Met meer personen is deze onvoldoende. Je kunt op de site van Alamo - Wereldwijde autoverhuur bij de type autos zien wat de hoeveelheid bagage is die je kwijt kunt.

Laatste tip! Als je ter plaatse een grotere auto aangeboden krijgt en je daar wel oren naar hebt probeer dan af te dingen op de prijs. Bieden ze een upgrade aan voor bijvoorbeeld acht dollar zeg dan dat je budget niet verder gaat als vijf dollar per dag. Ze willen graag wat extra verdienen en het is ons nog altijd gelukt om het dan voor vijf dollar te krijgen.

Zorg er bovendien voor dat je een lege koffer bij je hebt voor de aankopen die je daar zeker gaat doen met de prijzen in de winkels in amerika en florida.

Als je dan toch in florida of amerika bent kijk dan ook eens naar een cruise, je kunt echt voor een redelijk bedrag al een cruise maken. Kijk voor het aanbod bij Cruise Travel.

Nog niet klaar voor Florida maar wel voor de zon kijk dan eens naar deze Goedkope Zonvakanties

Kijk voor het boeken van een hotel of motel op onze hotel en motel pagina of ga voor een last minute naar de last minutes zoeken site die u vindt in de linker kolom.
 
Auto hurenconnecting the world
Je vindt ons simpel en snel bij Surfline.nl