winkelen in Florida 
Home Beeld en Geluid Elektronica Supermarkten Warenhuizen Startpagina Vakantienet Zoekpagina

Ook dit hoort erbij, als u van winkelen houdt dan is het in Florida echt "shop until you drop".

Als u wilt kunt u vierentwintig uur per dag winkelen. U zult uw ogen uit kijken in al die Malls. En met de voordelige dollar winkelt u dus nog een stuk voordeliger.


Populair in Florida zijn de zogenoemde outlets, sinds kort ook in Nederland maar natuurlijk nergens zo uitgebreid en zo veelvuldig aanwezig als in Florida. Als u in Orlando bent is bijvoorbeeld een bezoekje aan Belz aan te bevelen. Belz vindt u aan het eind van de International Drive met merken als Nike, Calvin Klein en noem ze maar op.

Verder natuurlijk de grootste retailer ter wereld Wal-Mart (onze favoriet) en ketens als; Target en K-mart (warenhuizen) Best-Buy en Circuit City (electronics), Big Lots (partij goederen), Dollar Tree (alles 1 dollar), Lowe's en Home-Depot (bouwmarkten) en voor de computerfreaks CompUSA.

Vergeet vooral niet de heerlijke supermarkten te bezoeken. Een fantastisch assortiment vindt je bij Publix en iets goedkoper bij Winn-Dixie. De Aldi van Florida heet Sav-A-Lot, Het meerendeel in dozen maar heerlijk goedkoop.


Om op de hoogte te blijven van de aanbiedingen moet je vooral op zondag de plaatselijke krant halen. In de zondageditie zitten de folders van de winkelketens met de aanbiedingen. En niet te vergeten de coupon boekjes. In deze boekjes vindt je kortingsbonnen voor velerlei artikelen zoals tandpasta, pindakaas, scheerschuim etc. Bijna iedere winkel accepteert deze bonnen. Als je dan ook nog de aanbieding neemt in combinatie met de bon dan is het gewoon lachen om de prijs. Ook weer zo iets om je vakantie goedkoop te houden.

Vindt je het heerlijk om online te winkelen kijk dan eens op de online winkel pagina.

 
 


Adverteren via Kliks.nl
Kliks.nl