MOBIEL STARTPUNT


Welkom

Welkom bij SMS en MOBIEL startpunt! Je vindt hier alles voor je Mobiele telefoon. Van de beste en Goedkope abonnementen tot en met de meest geavanceerde mobiele telefoons en de beste Logos en ringtones en de beste telecom en gsm aanbiedingen.

Mobiel Portaal Met 1 klik heb je de beste mobiele telefoon aanbieders op een rijtje. Gewoon topaanbiedingen waardoor mobiel bellen betaalbaar blijft.

Topper van de maand !, Ben: 250min/sms voor 6,99 p/m.  Geen vast contract! Per maand opzegbaar. 250 minuten of smsjes voor nog geen 7 eurotjes.
En om het nog gekker te maken nu ook nog eens 100 smsjes gratis per maand!

Volgens vele mobiel shoppers de beste Gsmwinkel. Mobiel shoppen is hier echt leuk.

Voor de lang bellers hebben wij nu diverse leuke aanbiedingen. Kijk eens bij Typhone.nl. Volgens de consumentenbond de beste aanbieder. Je vindt er vele soorten mobiel bellen abonnementen. En... Hoe het kan kan het maar er zijn diverse mobiel bellen aanbiedingen waarbij je aardige kados krijgt zoals een home cinema set plus kleurentelevisie, krups beertender of een breedbeeld televisie. Natuurlijk ontbreekt de gratis telefoon met camera ook niet.

Voor de beste Logo's en Ringtones  voor het onbeperkt sturen van smsjes tot en met toegang tot leuke sites door middel van je mobiele telefoon. Deze site is voor iedereen boven de 18 jaar.

In de linker kolom vindt je het SMS en MOBIEL keuze menu.

Wij wensen je veel plezier op deze site en kom snel terug want wij blijven zoeken naar leuke gadgets voor je mobieltje of speciale SMS diensten.

En heb jij zelf een SMS of Mobiel site die je geplaatst wilt hebben inclusief omschrijving op deze site? Plaats dan een link op jouw pagina naar Mobiel startpunt en stuur een emailtje naar sms@hitandgo.com

.

This site is powered by Hitandgo and Surfline