Koop een huis in Florida 
Home Huur huizen Koop huizen 2 Startpagina Vakantienet Zoekpagina

Bouw uw eigen droomhuis in Florida. Ja, ook dat is mogelijk tegen prijzen waarvoor u in Nederland echt niet kunt bouwen.

U heeft, als u al op onderzoek bent geweest, vast al de prachtigste verhalen gehoord. Onder andere hoe snel u uw investering er wel niet kunt uithalen. Prachtig natuurlijk maar probeer wel nuchter te blijven.

Ik ben nog geen verkoper tegen gekomen die het verhaal van bijvoorbeeld, 70 % van het jaar wordt verhuurd, zwart op wit wil zetten of mij een voorbeeld heeft kunnen laten zien. Ik ben in mei van dit jaar op een park geweest waar men zij dat het huis, wat ze ons toen hadden laten zien, al tot en met november was volgeboekt. Maar er was ook nog maar Eén huis gebouwd en het moesten er honderd worden. Ik denk dat het verhaal dan iets anders gaat worden. Want deze huizen werden verhuurd in een Huurderspool en dan zullen er dus wel honderd huizen verhuurd moeten worden.

Daar komt nog bij dat er voor de managementkosten en het meedoen aan deze huurderspool een vast bedrag per maand betaald moest worden plus 15 % van de huur. Dit houdt dus in dat u natuurlijk altijd aan deze kosten vast zit of er nu wel of niet wordt verhuurd.

Huizenbezitter? Heeft u een huis te huur of te koop? Mis dan niet de bezoekers van florida Tips. Plaats uw huis inclusief fotos op een hele pagina op onze site voor een laag bedrag per jaar. Voor meer info KLIK HIER

 

Koop dus vooral geen huis als u afhankelijk bent van de verhuur want dat gaat u dan uiteindelijk echt opbreken. Ook al zult u zwart op wit de verhuur bedragen krijgen dan nog is dit geen garantie. Als de verhuurmarkt in Florida instort en het Management bedrijf dat uw huis in de verhuur heeft failliet gaat, dan kunt u tien contracten hebben liggen maar deze zijn dan allemaal waardeloos.

Zijn de kosten u iets te hoog, koop dan bijvoorbeeld een huis samen met een ander.

Bovenstaande klinkt een beetje negatief maar is natuurlijk niet zo bedoeld. Ik wil hiermee alleen maar de nuchtere werkelijkheid aangeven.

Koop een huis in Florida vooral voor uzelf en regel de verhuur gewoon ook lekker zelf of samen met een andere eigenaar. U heeft dan ook een betere grip op het hele gebeuren. En geloof mij, als u een beetje enthousiast kunt praten over Florida dan gaat de rest vanzelf en is het uiteindelijke resultaat altijd beter.

Het belangrijkste is uw eigen gevoel voor het geheel en een Amerikaanse bankrekening