Koop een huis in Florida 
Home Huur huizen Koop huizen Startpagina Vakantienet Zoekpagina

Op de eerste koop pagina heb ik een beetje geprobeerd uit te leggen dat er meer is achter de zon.

Als u een hypotheek heeft zijn de kosten altijd wat hoger, denk alleen al aan de rente. Probeer dan ook om bijvoorbeeld de inkomsten van de verhuur als extra aflossing te storten op uw hypotheek rekening.

De kosten van een inrichting zijn gemiddeld en kunnen natuurlijk altijd vele malen duurder worden. Dit is geheel afhankelijk van uw smaak en budget. Zet u er bijvoorbeeld een compleet Wedgwood servies neer of een servies in de uitverkoop bij Wal-Mart.

In Amerika kunt u gewoon slim shoppen of niet. Ik kan u vele voorbeelden noemen zoals bijvoorbeeld de Thanksgiving Sale. De Thanksgiving Sale vindt plaats op eind November en is zo een beetje de grootste uitverkoop van het jaar. U kunt hier echt vele koopjes halen en zo een hoop geld van de inrichting etc. In uw zak houden.

Huizenbezitter? Heeft u een huis te huur of te koop? Mis dan niet de bezoekers van florida Tips. Plaats uw huis inclusief fotos op een hele pagina op onze site voor een laag bedrag per jaar. Voor meer info KLIK HIER

 

Maar ook in de rest van het jaar valt er nog wel wat te verdienen. Als u op de juiste plaatsen winkelt zoals bijvoorbeeld de Outlet Stores of Wal-Mart dan hoeft het allemaal niet zo duur te wezen.

Wilt u uw huis verhuren zet er dan een Wal-Mart servies in. Koopt u het huis geheel voor eigen gebruik dan kunt u natuurlijk zo gek doen als uzelf wilt.

En bedenk bij dit alles dat Rome ook niet in Eén dag is gebouwd. Begin met een basis inrichting en gun uzelf nog vele jaren koop plezier. U zult zien dat u als u er bent tijdens uw vakantie of overwintering etc. nog genoeg tegenkomt.

Dit was dan zo'n beetje het verhaal. Kort en bondig niet waar. Er zullen natuurlijk altijd nog vele vragen bij u open blijven staan.

 
 


Adverteren via Kliks.nl
Adverteren via Kliks.nl