Florida Tips 


Wij presenteren u hierbij een site met florida informatie en tips voor uw vakantie in florida.
 
Met tips over eten en drinken in florida en heerlijke Amerikaanse recepten zoals muffins en brownies, algemene info, zoeken naar florida sites en waar en hoe boek ik een hotelkamer als u bijvoorbeeld naar orlando of key west wilt gaan.

 
Met routeplanners op de Weer en Verkeer pagina en een euro naar dollar omrekenaar op de Florida links pagina.
 
Profiteer van het mooie weer in Florida tegen een zo laag mogelijke prijs. Natuurlijk niet alleen koopjes op deze site want dan wordt het echt de Dutch Way zoals de Amerikanen het noemen. Dutch is in Amerika een ander woord voor zuinig of goedkoop.
 
Nieuw toegevoegd, ontbijt burritos bij de recepten en live amerikaanse televisie kijken om alvast een voorproefje te nemen voor uw vakantie in florida.
 
Mijn favoriete radiostation zit in Miami, luister maar naar 101.5Litefm.
Goedkoop bellen vanuit de Verenigde Staten. Lees er alles over op de goedkoop bellen pagina en vindt de laagste prijs voor dat je naar Florida gaat.

 

Kijk rond op deze site en mocht u binnenkort naar Florida op vakantie gaan dan in ieder geval al vast een heel fijne vakantie toegewenst. Schrijf je nu in voor de Florida Tips Gratis Nieuwsbrief.
 
Oproep; bent u al eens in Florida geweest en heeft u inhoud voor onze website zoals tips etc. laat het ons dan weten en stuur uw bijdrage naar floridatips@xs4all.nl
 
Ga voor meer vakantie informatie over florida en florida tips naar florida.startze en startpagina florida of de florida pagina van  goed begin BelgiŽ.
Voor nog meer vakantielinks ga je naar de vakantie expert pagina.
 
Heb je een huis in Florida en wil je deze verhuren kijk dan vooral op onze florida adverteerders pagina. Ruim twintig procent van onze bezoekers is geinteresseerd in een huis in Florida.
 

Magazines.com, Inc.

Linkpartners:

Gogo Jongerenreizen - Gratis brochure.
Surfclub - Startpunt - florida reistips - Florida startpagina - Florida pagina - Vakantiepagina - Mobiel Startpunt - Amerika verzamelgids- Surfline- weer en onweer

 
Powered by HitAndGo